Servicechef

KSS Klimat & Styrsystem AB är ett mellanstort företag med 30 anställda och omsätter cirka 60 miljoner kronor per år med kontor i Stockholm och Uppsala. Vi expanderar ständigt och har jobbat med flera av Sveriges större projekt, däribland Skandionkliniken och Swedbanks nya huvudkontor. Företaget ligger i framkant inom vår bransch och söker nu dig som kan lyfta organisationens utveckling internt.

KSS strävar ständigt efter att utvecklas och erbjuda våra kunder nytänkande och energieffektiva lösningar av hög kvalitet. Som servicechef blir din uppgift att leda en del av verksamheten mot nya mål tillsammans med våra servicetekniker och med stöd från projektledare och VD. Tjänsten innebär ett stort ansvar för att bedriva olika servicerelaterade projekt, men möjliggör samtidigt frihet över hur arbetet ska genomföras.

Tjänster innefattar bland annat:

  • Kontakt och kommunikation med kunder
  • Planering och koordinering av resurser för de olika projekten
  • Budget- och resultatansvar
  • Tecknande av serviceavtal med nya och befintliga kunder
  • Utförande av servicearbeten

Därför söker vi en målmedveten och serviceorienterad person med minst 5 års erfarenhet av likande tjänst samt med en gedigen kunskap inom fastighetsautomation (styr & övervakning). Dessutom krävs en god social förmåga som både passar ledarrollen men också bidrar till goda relationer till befintliga och nya kunder samt ett fortsatt gott klimat internt. Ett brett och redan etablerat kontaktnät är meriterande.


Välkommen att skicka in Din ansökan till info@kss.se snarast.

Vid frågor tveka inte att kontakta oss!